עינית ופוקוסר
-
פעילות אחרונה
-
2
-
2
פיינדר לא מכוון
זה דווקא בסדר. העדשות בפיינדר מגדילות את מה שאתה רואה ותוך כדי כך, הופכות את התמונה. במשקפת (או טלסקופ שמיועד לצפות ביום) יש עוד סט של עדשות שמיישרות את התמונה. אבל זה במחיר של תמונה טיפה פחות בהירה (כל עדשה ״לוקחת״ קצת מהאור). במקרה של הפיינדר שלך, היצרן (כמו כל היצרנים) כנראה הלך על ציוד זול-אך-יעיל כחלק מהחבילה. פשוט תתרגל לזה שהפינדר הפוך (או שתקנה פיינדר אחר, יקר יותר). רוברט. -
2
פיינדר לא מכוון
קניתי טלסקופ והפיינדר שלי הפוך, כלומר אני רואה הכל הפוך, מישהו יודע למה זה ככה? אולי העדשות בתוכו הפוכות?? תודה -
9
הרכבת גלגל פילטרים לדובסוני: לתצפית ויזואלית
עדכון אחרי 7 חודשים של שימוש: הנוחות מדהימה, אני לא רואה את עצמי אי פעם חוזר להבריג עיניות אחת אחת. בגלל העומק המוגבל של ה Click Lock אי אפשר לחבר עיניות 2" ענקיות (כמו Ethos 21mm). למי שמשתמש בעיניות בגדלים כאלה הפיתרון לא יתאים. -
0
מחפש להצטרף למישהו בירידה הראשונה
שלום אני בחור ישיבה, קניתי טלסקופ, אני אשמח להצטרף למישהו מנוסה בפעם הראשונה שלי, כדי ללמוד קצת יותר איך מכוונים טלסקופ, ואיך בוחרים אובייקטים, ואיך מזהים כוכבים בשמיים עמוסים אם מישהו מוכן אני אשמח 0533153416
-
-
נושאים
תגובות מומלצות
הצטרף לשיחה
אתה יכול לכתוב עכשיו ולהרשם אחר כך אם יש לכם חשבון הכנס עכשיו בשביל לכתוב מהחשבון שלך