למי שמחפש לשדרג את חוויית הצפייה - שדרוג פשוט אך מאוד יעיל - מעמד לטאבלט ו\או עיניות
-
פעילות אחרונה
-
83
מעוניין לרכוש חדש לגמרי בתחום
שלום לכולם! אני בצעדי הראשונים ובחיפושים… ממש כמו השואל בשירשור הזה 🙂 גם אני מתלבט לגבי הדגם הנל שכנראה,שנתיים אחרי עדיין רלוונטי ופופולארי. @Btoash אשמח לדעת, שנתיים אחרי- מה דעתך? בנוסף כמה שאלות שעלו לי- 1- מניח שבערכה מגיעות עיניות בסיסיות? האם בשלב ראשון כדאי להוסיף משהו בכלל? 2- האם באמת צריך קולימטור (אונ שזה מדיע בערכה?) או שבשלב הראשון זה ממש לא נדרש? כאילו כמה המערכת הזאת עלולה לצאת מאיפוס? 3- קראתי על היתרונות והחסרונות של התצורה הפתוחה של המערכת. איך מנקים את המראות? האם הן נותנות לסכנת לכלוך? בסופו של דבר הן חשופות… 3- יש לי מצלמה דיגיטלית לא רעה בכלל, התעסקתי לא מעט בצילום סטילס בעבר, Olympus OMD E-M1 ii מצלמת 3/4 די איכותית למי שמכיר האם היא רלוונטית לצילום אסטרונומי? אני יודע שהיא תוכל להתממשק ראיתי אדפטורים אפילו באליאקספרס, אבל האם באמת ניתן לצלם איתה? החיישן קטן אמנם מ dslr אבל מנגנון הקירור וניקוי הרעש שלו פלוס מייצבים פנימיים נותן למצלמה איכות צילום סטילס לילה מדהימות (ברמת 3 סטופים, קל לדעתי, למי שמבין) אז אולי היא תהיה יעילה גם פה? 4- באותו עניין - מה "דינו" של המתאם לסלולר :)? 5- באותו עניין 2- אולי בהמשך בהחלט יכול לעניין אותי להקרין את התצפית על מסך מחשב, הבנתי שזה אפשרי עם הטלסקופ הנ"ל , איך זה מתבצע? @Guy @Ilan Shapira תודה על המון מידע בשירשור הזה ובכלל ! תודה🙏 -
4
-
4
איפו לקנות את טלסקפ?
תנסה את: FLO teleskop-spezialisten teleskop-express תוסיף את המוצרים לעגלה, קח את סה"כ הסכום כולל משלוח ועל זה תוסיף 17% מע"מ ועוד איזה 250 ש"ח עמילות מכס -
75
מסע לעבר פלטפורמה משוונית - Equatorial Platform
ראיתי עכשיו את הסרטון המסכם, יפה מאוד ניר. אני ממתין לחלקים שתקועים בגלל המלחמה, בינתיים מאלתר, מקווה שאולי בשבוע הבא אבנה את מערכת ההינע מאילתורים שעשיתי. -
4
איפו לקנות את טלסקפ?
לחנויות אלו אין את הטלסקופ הזה, על איזה חנות חו"ל אתה ממליץ? והאם אני מבין נכון שצריך להוסיף 17% למחיר מהאתר?
-
-
נושאים
-
- 83 תגובות
- 3,245 צפיות
-
- 4 תגובות
- 93 צפיות
-
- 75 תגובות
- 3,139 צפיות
-
- 1 תגובה
- 80 צפיות
-
למכירה סט לצילום אסטרונומי Sky-Watcher AZ-EQ6 GT Pro + NexStar 8SE ועוד
על-ידי Yossi, ב פורום קונים ומוכרים - אנדרומרקט
- 0 תגובות
- 109 צפיות
-
תגובות מומלצות
הצטרף לשיחה
אתה יכול לכתוב עכשיו ולהרשם אחר כך אם יש לכם חשבון הכנס עכשיו בשביל לכתוב מהחשבון שלך