המסע לחצי מטר - עדכון אפריל 2023 (שינויים מפתיעים!)
-
פעילות אחרונה
-
3
שרשור עדכונים על AstroHopper
שוחררה גרסה 1.0.10 התווספה תיבת חיפוש בדף ראשי התווספה אפשרות צפיה במידע על האובייקט הנבחר בדף של ויקיפדיה - בשיתוף על @רוברט עכשיו ירח הוא ברשימת האובייקטים תיקוני באגים ותיעוד.- 2
-
-
3
נוגה- שעות ניראות מעל קו האופק
אני משתמש באפליקציה Skysafari. יש בה הרבה מידע והיא מראה מפת שמיים לפי מיקום וזמן. -
3
נוגה- שעות ניראות מעל קו האופק
הי יוסי, תודה על התגובה. אני בהזדמנות אבדוק את זה עם הנתון של המרחק המקס של נוגה מהשמש מול הנתון של המרחק המינימלי של הארץ מהשמש. זה בעצם, להבנתי, יתן את מקס הזמן האפשרי שניתן לראות את נוגה אחרי השקיעה או לפני הזריחה. יש אולי אתר או אפליקציה מומלצים עם הנתונים הללו? ואולי גם נתונים של זמני זריחה ושקיעה של גרמי השמיים השונים? תודה -
7
שרשור עדכונים על OpenLiveStacker
אני בהחלט מבין כמה היסטוגרמה יכולה להיות שימושית, אבל זה פיצ'ר די כבד למימוש, בעיקר בגלל UI מורכב (שאני רחוק מלהיות מומחה) יש מורכבות מבחינת חוויות משתמש: איך לבנות ממשק נוח ואינטואיטיבי וגם יש מורכבות של יצירת גרפים וכד'. האפליקציה נותנת פידבק ויזואלי ומידי על הזזת סליידרים אז אומנם זה לא "מדעי לפי המיקום" אבל זה גם לא ניחוש. גם ה־auto-stretch נותן התחלה סבירה. אני מקווה שאני אתחיל לקבל עזרה בבניית UI מורכב ( @Guy) ואז יהיה יותר קל. בסופו של דבר, זה לא שאפסיק לעדכן את האפליקציה אחרי שאעלה אותה. -
7
שרשור עדכונים על OpenLiveStacker
לפי דעתי חשוב מאוד להוסיף היסטוגרמה נורמלית לפני מעבר לgoogle play.
-
-
נושאים
-
- 3 תגובות
- 198 צפיות
-
- 3 תגובות
- 68 צפיות
-
- 7 תגובות
- 137 צפיות
-
- 1 תגובה
- 41 צפיות
-
- 0 תגובות
- 38 צפיות
-
תגובות מומלצות
הצטרף לשיחה
אתה יכול לכתוב עכשיו ולהרשם אחר כך אם יש לכם חשבון הכנס עכשיו בשביל לכתוב מהחשבון שלך