שרשור מבצעים ודילים מעניינים מהרשת
-
פעילות אחרונה
-
2
שסן נחמד של EAA אתמול בלילה - 23.11.2024
@jonzm עם השובר על חצובה רובוטית. כתבתי את זה. -
2
יפה! בציר מוצלח ביותר! זה עם הדובסוני על הפלטפורמה? איזו מצלמה? -
2
ניצלתי אתמול ערב ללא ירח (מהשקיעה ועד סביבות שעה עשר בלילה), ושמיים נקיים ויפים, לפני הגשם הצפוי (שיורד כרגע בזמן שאני כותב את זה). הרכבתי את שובר האור הקטן שלי, WO ZS70ED על חצובת המיד ALT-AZ שלי, לשסן נחמד של EAA מהבית. אני עובד עם מחשב קטן שמחובר למצלמה ולחצובה, ושולט עליו כשאני יושב בתוך הבית. סי-סטאר פרטי משלי. ה"מינוס" היחיד שיש לי עוד במערכת זה שאני צריך לכוון את הפוקוס ידנית. לקח לי אתמול בסביבות עשר דקות להיות מרוצה מהפוקוס שהגעתי אליו. בסופו של דבר קיבלתי כמה תוצאות נחמדות מאד, אני משתף כאן את התוצאות לאחר עיבוד קל בסיריל וגימפ. מיראך והרוח שלו - NGC 404 - גלקסיה במגניטודה 11 שהקושי לצפות בה הוא בגלל קירבתה למיראך. צביר הינשוף, אחד האובייקטים האהובים עלי. הצביר הכפול גלקסיית המשולש - M33 - השקעתי עליה הרבה זמן, כ-45 דקות. M37 M36 M38 ולידו NGC 1907 היו עוד כמה אובייקטים שריפרפתי עליהם ולא העלתי לכאן. בפעם הבאה.- 1
-
0
טלסקופ שמש למכירה - לונט 40
שלום, מוכר את הטלסקופ הנהדר והקומפקטי הזה עקב שדרוג. הטלסקופ שמור במצב מצוין, עם אריזת הקרטון המקורית, דאבטייל ויקסן, פיינדר שמש, הליקל פוקוסר, ובלוקינג פילטר B400. מגיע ללא חצובה וללא עיניות. מחיר: 3,200 ש"ח ניתן לאסוף מיקנעם עילית, לא לפני תצפית שמש איתו להתרשמות 🙂 -
0
צרות של מפתחים - או מזל שלא הבנתי את הקיף עבודה כשהתחלתי
לאחרונה פיתחתי תמיכה בשליטה בחצובה דרך OpenLiveStacker. https://github.com/artyom-beilis/OpenLiveStacker/releases/tag/beta36 (מדריך משתמש.) רוב העבודה היה לגרום לתשתית של indigo או של indi לרוץ באנדרואיד. זה לא היה פשוט. הסיפור המלאה פה: http://artyom.cppcms.com/post/346 אגב אני אשמח שתבדקו ותדווחו 🙂
-
-
נושאים
-
- 2 תגובות
- 54 צפיות
-
- 0 תגובות
- 31 צפיות
-
- 0 תגובות
- 70 צפיות
-
- 4 תגובות
- 147 צפיות
-
- 9 תגובות
- 208 צפיות
-
תגובות מומלצות
הצטרף לשיחה
אתה יכול לכתוב עכשיו ולהרשם אחר כך אם יש לכם חשבון הכנס עכשיו בשביל לכתוב מהחשבון שלך