יא ירח יא ירח מה עשית?( לפי השיר לעתיקים ביננו)
-
פעילות אחרונה
-
12
שאלות- חדש בתחום לפני רכישה
תודה על ההסבר, מעניין יש פרוייקטים שמאפשרים הרצת דרייברים של ascom וככה מתאפשר ל dslr לעבוד עם sharpcap כמובן שצריך לנסות ולבדוק, אבל זה ככה"נ אפשרי או בפיתוח או שניתן ע"י תוכנות אחרות (אשמח לדעת אילו עוד מומלצות שאבדוק) הנה פה https://www.cloudynights.com/topic/707662-ascomdslr-ascom-driver-for-dslr-cameras-canon-nikon-pentax-sony/ -
12
צריך מצלמה, עקיבה ומחשב. אני לא יודע איך בדיוק זה עובד עם mirrorless, אבל למצלמות אסטרונומיות יש תוכנות ייעודיות לטובת זה. אני משתמש בsharpcap, שנותנת אפשרות של live stack. המצלמה בעצם מצלמת אחד אחרי השני פריימים של האובייקט, והתוכנה עורמת אותם אחד על השני כדי להגדיל את הפרטים שנתפסים, ולהוריד את הרעש. -
12
וואו תודה רבה! בהחלט אשמח! אני אנסה בכל מקרה גם לחבר את מצלמת הסטילס שלי, נראה מה ואיך 🙂 זה מאתגר דוקא בנוסף- האם יש איזשהו מדריך או סרטון\נים מומלץ על EAA שכדאי לקרוא או לצפות בהם כדי להבין איך ומה? משהו בסיסי כמובן.. ושוב תודה! -
12
יש לי איזו מצלמה ממש ממש בסיסית שאין לי מה לעשות איתה. אפשר לצלם איתה כוכבי לכת וירח, לא יותר. אם תקנה את הטלקסופ, אתה מוזמן לקחת אותה, ולשחק איתה קצת. אם זה ימצא חן בעיניך, אני מניח שמתישהו תקנה מצלמה יותר טובה. -
12
@שחר מה נדרש ל eaa בסיסי? האם יש מדריך שניתן לקרוא? פשוט המצלמה "משדרת" למחשב?
-
-
נושאים
תגובות מומלצות
הצטרף לשיחה
אתה יכול לכתוב עכשיו ולהרשם אחר כך אם יש לכם חשבון הכנס עכשיו בשביל לכתוב מהחשבון שלך