איזון טלסקופ בחצובה של astromaster alt az
-
פעילות אחרונה
-
6
כמה שאלות לגבי קנייה של טלסקופ ראשון (פוסט ראשון פה בקהילה😊)
אליפות! אשקול את האופציות, ואם אזכור אעדכן 🔭 המשך שבוע נהדר 👍🏼 -
6
ההבדלים העיקריים הם העקיבה (לטובת ה6 אינץ), המפתח (לטובת ה8), הצינור הסגור והפוקוסר (לטובת ה8). אם העקיבה חשובה, ה6 הזה הוא נהדר. אבל למדבר התוספת של 2 אינץ' היא משמעותית. בנוסף גם הפוקוסר ב6 הוא לא משהו, והוא מקבל רק עיניות 1.25 אינץ. זה לא חיסרון ממש גדול, אבל זו עוד נקודה לטובת ה8. אני התלבטתי בדיוק בין אותם טלסקופים לפני שנתיים. בחרתי ב8. -
6
אלוף! ❤️ ושאלה אחרונה, בעיקר בשביל העמקת הידע בתחום, אשמח להבין מה ההבדלים העיקריים בניהם, ומדוע היית ממליץ עליו לעומת השני? -
6
אתה מתכוון בעצם לידיות slow motion? הן לא קיימות בדובסוניים באופן כללי, בגלל המבנה שלהם. אפשר לקנות מחנות בגרמניה עם משלוח איטי (משם אני קניתי). אמור לעלות בערך 2500-2600 סה"כ (כולל מעמ בארץ). אצלי לקח חודש עד שהגיע. https://www.teleskop-spezialisten.de/shop/Teleskope/Teleskope-Einsteiger-Kinder/Teleskop-Skywatcher-SkyLiner-200P-Classic-Dobson-203mm-1200mm-f/6-Newton-und-Zubehoer-inkl-Mondfilter::2095.html- 1
-
-
6
היי שחר, קודם כל תודה! 😇 לגבי ידיות העקיבה, ראיתי במדריך שפורסם פה, בחלק של החצובות, שיש דבר שנקרא ידיות עקיבה, שבעזרתן אפשר לעשות תנועות יותר מדויקות ועדינות מאשר להזיז פיזית עם היד את הכוונון. וגבי הדבר האחרון שרשמת, בגדול אם יהיה אפשר לצלם אז מגניב אבל לאו דווקא לשם זה אני קונה. ותאכלס ממה שראיתי לא מצאתי דובסוני 8 ידני באותו מחיר/נמוך יותר אלא רק יותר יקרים - אבל אם יש לך המלצה לדגם אשמח לשמוע!
-
-
נושאים
-
על-ידי Rotem Ben Itzhak, ב פורום אסטרונומיה תצפיתית
- 6 תגובות
- 32 צפיות
-
- 3 תגובות
- 36 צפיות
-
- 73 תגובות
- 2,716 צפיות
-
- 9 תגובות
- 61 צפיות
-
- 3 תגובות
- 138 צפיות
-
תגובות מומלצות
הצטרף לשיחה
אתה יכול לכתוב עכשיו ולהרשם אחר כך אם יש לכם חשבון הכנס עכשיו בשביל לכתוב מהחשבון שלך